0

Ooglidcorrectie ervaringen forum

(Dit valt onder uw eigen risico.). Een week later wordt warmond u geadviseerd om het litteken ook te masseren (dit kan met de littekencrème). Hier dient u mee door te gaan tot uw laatste controle, 6 tot 8 weken na de ooglidcorrectie van de onderoogleden. Deze laatste controle na 6 tot 8 weken, ook voor het maken van de eindfotos, wordt door ons altijd gewaardeerd. Nazorg ooglidcorrectie, de eerste 24 uur na de ingreep moet u zoveel mogelijk koelen met diepvriesdoperwten. Leg altijd een gaasje tussen de erwten en uw oogleden. Ga niet te plat liggen, maar met het bovenlichaam iets hoger zodat er geen druk op uw ogen komt. In bed kunt u een extra kussen gebruiken. Gaat u zo laat mogelijk naar bed, zodat u zo lang mogelijk kunt koelen. Wanneer u gaat slapen, doet u dan nog wat koeling op uw ogen. Wanneer u s nachts wakker wordt, kunt u de erwten nog een keer vervangen. U moet gedurende 2 weken op uw rug slapen. De dag na de ingreep hoeft u niet meer te koelen, maar als u dat prettig vindt, mag dat wel. Als pijnstilling mag u enkel Paracetamol 4 x 2 tabletten à 500 mg per dag innemen.

ooglidcorrectie ervaringen forum

Nl, ooglidcorrectie, forum - forumo

Dit houdt in dat u na een ooglidcorrectie van de recepten onderoogleden onder andere niet mag bukken, voorover buigen, persen en/of zwaar tillen. Ondanks het opvolgen van onze adviezen kan het zijn dat de oogleden er in de eerste dagen na de onderooglidcorrectie wat gezwollen en blauw uitzien. U moet er op rekenen dat de ergste zwelling en verkleuring meestal na 1 week maar soms pas twee weken na de onderooglidcorrectie is verdwenen; het zichtbare resultaat wordt pas na 6 tot 8 weken bereikt. Het gebruik van make-up rondom de ogen is vanaf een week na de onderooglidcorrectie weer toegestaan. Douchen kunt u gewoon na de ooglidcorrectie. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat u urenlang water langs de wondjes laat lopen of in bad gaat, want de hechtpleisters hechten goed maar niet eindeloos. Dep de hechtpleisters droog als ze nat chlorella zijn geworden. Na de onderooglidcorrectie wordt u. Een week op controle verwacht voor het verwijderen van de steristrips en de hechtingen. Na het verwijderen van de hechtpleisters kunt u starten met het 2 maal daags (dun!) aanbrengen van de littekencrème. Indien u, na een onderooglidcorrectie de littekencrème te dik opbrengt, komt deze in de ogen en kan veel irritatie geven. . U hoeft van te voren geen littekencrème te kopen, omdat wij u na de bovenooglidcorrectie een littekencrème voorschrijven.

ooglidcorrectie ervaringen forum

make-up gebruikt worden. Het is mogelijk dat u, na de onderooglidcorrectie, tijdelijk last heeft van droge ogen of ogen die wat overgevoelig zijn voor licht, dit is van tijdelijke aard. Mogelijke complicaties, mogelijke complicaties bij een ooglidcorrectie, zoals een nabloeding of een infectie, komen na een onderooglidcorrectie maar zelden voor. Te veel huid verwijderen is natuurlijk iets wat niet de bedoeling is en zal, indien dit het geval is, worden gecorrigeerd. Als u na een ooglidcorrectie van de onderoogleden ernstige pijn krijgt in of rondom het oog, of het gezichtsvermogen van een van de ogen minder wordt in de eerste uren na de onderooglidcorrectie, dient u direct uw specialist te waarschuwen. Er zou dan mogelijk sprake kunnen zijn van een bloeduitstorting rondom de oogbol. Als deze niet snel behandeld wordt zou dat in het ergste geval zelfs tot blindheid kunnen leiden. Deze situatie is in het algemeen en bij a klinieken in het bijzonder vanwege de beproefde en veilige manier van werken echter extreem zeldzaam! Wat u verder nog moet weten. Het is van groot belang dat, vooral de eerste dagen na de ooglidcorrectie, zo min mogelijk druk op uw hoofd komt te staan, dit om zwelling tegen te gaan.

Ooglidcorrectie, forum - forumoverzicht

Ooglidcorrectie informatie, kosten en ervaringen

De gevoeligheid na de correctie van de onderoogleden is zeer gering en meestal zijn pijnstillers niet eens nodig. Een ooglidcorrectie van de onderoogleden wordt soms tegelijkertijd met een ooglidcorrectie van de bovenoogleden gedaan. Het resultaat is dan over het algemeen spectaculair en heeft een duidelijk verjongend effect op het gezicht. Na de onderooglidcorrectie gaat u naar huis met kleine steristrips op de wondjes aan de zijkant van de ogen. Om zo veel mogelijk zwelling tegen te gaan kunt u het beste, direct na de onderooglidcorrectie, zoveel mogelijk koelen totdat u gaat slapen. De eerste koeling, voor na de onderooglidcorrectie krijgt u mee voor onderweg naar huis. Na een onderooglidcorrectie werkt het tegengaan van een reactieve zwelling het beste door te koelen met diepvriesdoperwten, waarvan u 2 a 3 eetlepels in een plastic boterhamzakje doet. Legt u op beide ogen een zakje, maar zorg er altijd voor dat u een gaasje of tissue tussen het diepvriesproduct en uw huid doet. Direct contact tussen uw huid en het ijskoude product moet worden vermeden. Na een onderooglidcorrectie mag u in geen geval zelf een auto besturen yoghurt en moet u direct starten met koelen, het is dus zeker raadzaam om te regelen dat u door iemand thuisgebracht wordt. Na het ondergaan van een ooglidcorrectie van de onderoogleden zal het gebied rondom de ogen gezwollen en branderig aanvoelen, maar door consequent goed te koelen zal deze branderigheid en de zwelling worden tegengegaan.

ooglidcorrectie ervaringen forum

Na het insnijden van het overschot aan huid bij een onderooglidcorrectie wordt het vetcompartiment opgezocht. Het vetweefsel wat u teveel heeft wordt met een soort laser verwijder. Dit is nodig om alle bloedvaatjes direct dicht te branden, waardoor de kans op bloedingen praktisch nul wordt. Vervolgens wordt het verslapte deel van de kringspier van het oog strakker gemaakt, en indien nodig deels verwijderd, evenals het overschot aan huid. Na controle of de wond helemaal droog is wordt er begonnen met het inbrengen van de hechtdraad. Bij het hechten van de wondjes van een onderooglidcorrectie wordt heel dun geavanceerd hechtmateriaal gebruikt wat niet zal opzwellen in de wond. Hierdoor is het hechtdraadje, gebruikt bij de onderooglidcorrectie ook eenvoudig te verwijderen. Het litteken van een onderooglidcorrectie valt 1 a 2 mm onder de wimperhaartjes van het onderooglid en is na enige tijd nagenoeg niet meer zichtbaar. De hechtpleistertjes en de hechtingen die bij een onderooglidcorrectie zijn gebruikt worden, afhankelijk van uw specifieke situatie, maar meestal na ongeveer 7 dagen verwijderd. Door op deze wijze te werken, zal het litteken vrijwel onzichtbaar genezen.

33 ooglidcorrectie ervaringen forum ( 11:26)

Dit wordt met een watervaste stift afgetekend. Vervolgens neemt u plaats op de behandelstoel en wordt het gehele gezicht gepoetst met een soort zeepoplossing die niet brand op uw huid of in de ogen en worden er steriele doekjes om het haar en in de hals gelegd. U mag met uw handen niet meer aan uw gezicht komen tijdens de onderooglidcorrectie. Indien u gedurende de onderooglidcorrectie last krijgt van jeuk, dient u dit aan te geven en wordt er voor u gekrabd. Voor de verdoving van de onderooglidcorrectie zet de behandelende chirurg een verdovingsprikje aan de beide zijkanten van uw oog en vanuit dit verdoofde stukje huid wordt de rest van het onderooglid verdoofd. De bij het onderooglid gegeven prikjes gebeuren met het kleinste lichaam naaldje wat er bestaat. De, bij de onderooglidcorrectie, gebruikte verdovingsvloeistof geeft geen branderig gevoel in tegenstelling tot de vloeistof die meestal gebruikt wordt voor het zetten van lokale verdovingen. Als, door de prikjes, de onderoogleden verdoofd zijn voelen ze dik en gezwollen aan. Dit is komt doordat er veel verdovingsvloeistof in uw oogleden is gespoten. De verdoving voor de onderooglidcorrectie werkt direct. ooglidcorrectie ervaringen forum

Alleen als u onder algehele verdoving behandeld wordt, moet u nuchter zijn, dat wil zeggen dat u 6 uur voorafgaand aan doorspuiten de ooglidcorrectie niets mag eten en/of drinken. Als u medicijnen neemt die het bloed dunner maken zoals Marcoumar of andere coumarine preparaten, dan moet u dit vooraf, tijdens het consult voor uw onderooglidcorrectie, melden aan uw plastisch chirurg. Deze medicijnen dienen namelijk, na toestemming van de voorschrijvende arts, vaak enige tijd voor de onderooglidcorrectie. Het is van belang dat u er voor zorgt dat u, voor de onderooglidcorrectie, absoluut geen make-up gebruikt, ook geen dagcrème! U energie dient al uw sieraden, uw horloge en uw piercings voor de ooglidcorrectie van de onderoogleden af te doen. Daarnaast adviseren wij u om twee dagen voor tot twee dagen na de onderooglidcorrectie. Een half uur voor de onderooglidcorrectie adviseren wij u om 2 tabletten van 500mg Paracetamol (geen Aspirine!) te nemen. Indien u erg zenuwachtig bent kunnen we u, aan het begin van de ooglidcorrectie, een rustgevend medicament geven. De totale onderooglidcorrectie zal qua duur ongeveer een half tot een uur voor beide oogleden bedragen. De behandeling, voorafgaand aan de onderooglidcorrectie wordt door de behandelende specialist exact bepaald hoeveel er aan huid- en/of vetoverschot bij u aanwezig.

Vergoeding, ooglidcorrectie, zorgverzekeraar Menzis

Het is wel belangrijk om te weten dat kraaienpootjes door het ondergaan van een ooglidcorrectie van de onderoogleden niet verdwijnen. Hiervoor kan, indien u dit wenst, een aanvullende behandeling met injectables ingepland worden. Het is belangrijk om in het eerste gesprek wat u hebt bij uw Plastische chirurg te melden of u klachten thuis heeft met betrekking tot het zien en als u last van tranen heeft of juist last van droge ogen. Oogleden worden slapper en dunner naarmate men ouder wordt en als men aanleg heeft voor deze aandoening. Een gecombineerde ingreep van zowel een boven- als een onderooglidcorrectie kan in deze situatie het verstandigst zijn. Uw plastische chirurg kan u uitleggen wanneer dit het geval. Verwachtingen, een ooglidcorrectie van de onderoogleden zal, mits op de juiste wijze en bij de daarvoor aangewezen patiënt uitgevoerd, een goede verbetering en een verfrissende blik bieden. Zoals bij iedere ingreep is het wel van belang dat u, ook bij een onderooglidcorrectie, realistisch bent in uw verwachtingen. Het is van belang om uw verwachtingen goed op een rijtje te zetten en te bespreken tijdens het eerste consult van de onderooglidcorrectie. De behandelende chirurg heeft een ruime ervaring met het uitvoeren van de ooglidcorrecties. Voor de ingreep, een ooglidcorrectie van de onderoogleden vindt in principe altijd onder plaatselijke (lokale) verdoving plaats. U mag, voorafgaand aan de onderooglidcorrectie gewoon eten en drinken.

ooglidcorrectie ervaringen forum

Het komt regelmatig voor dat er sprake is van donkere kringen onder de ogen. Deze verkleuring kan het gevolg zijn van een erg dunne huid en weinig onderhuids vetweefsel. Hierdoor schijnt de onderliggende spier donker door. Indien uw huid donker pigment bevat, kan een teveel aan huid in het onderooglid ook een donkere verkleuring geven. Het behandelen van een dunne huid is eigenlijk niet goed mogelijk. Indien de donkere kringen worden veroorzaakt door een teveel aan huid kan deze producten huid worden verwijderd. Een ooglidcorrectie van de onderoogleden, eigenlijk een betrekkelijk kleine ingreep, kan in deze situatie voor een sterke verbetering zorgen, met behoud van een natuurlijke uitstraling. Wie komt er voor in aanmerking? Er wordt bij iedere patiënt individueel gekeken of een ooglidcorrectie van de onderoogleden een goede oplossing biedt. Uw leeftijd speelt hierin geen belangrijke rol.

Ooglidcorrectie, forum - forumoverzicht

Onderooglidcorrectie 59 jaar, een ooglidcorrectie van de onderoogleden schoonmaken (Blepharoplastik inferior) biedt de oplossing tegen wallen of een overschot aan huid onder de ogen. Een onderooglidcorrectie geeft altijd een natuurlijk resultaat. Een ooglidcorrectie van de onderoogleden is slokdarm een kleine operatieve ingreep en vindt onder lokale verdoving plaats. Indien gewenst kan de ooglidcorrectie van de onderoogleden ook onder volledige narcose plaatsvinden. De zogenoemde wallen bestaan uit uitgebold vet wat zich in de oogkas rond het oog bevindt. Dit vet wordt tijdens de ooglidcorrectie van de onderoogleden verwijderd. Een onderooglidcorrectie als middel tegen het verouderingsproces. Door het minder elastisch worden van de huid naargelang men ouder wordt kunnen de onderoogleden verslappen en zakken ze uit. Hoewel enige rimpel- en plooivorming tot het normale verouderingsproces behoren, kan door het uitzakken van de oogleden een nog jong gezicht al snel ouder en vermoeider lijken. Daarom wordt bij de beoordeling van het te behandelen gezicht altijd gekeken of een onderooglidcorrectie en/of een bovenooglidcorrectie van toegevoegde waarde zou kunnen zijn.

Ooglidcorrectie ervaringen forum
Rated 4/5 based on 642 reviews
SHARE

ooglidcorrectie ervaringen forum Evakeja, Thu, May, 17, 2018

Ik ga het uiteraard ook nog bij de arts vragen maar zou het fijn vinden al wat van jullie ervaringen te horen.

ooglidcorrectie ervaringen forum Misit, Thu, May, 17, 2018

Moemie, tips voor na ooglidcorrectie, deze week onderga ik een ooglidcorrectie. Wie heeft er tips wat ik erna het beste kan doen qua zalfjes, koeling tegen zwelling, littekens. Hoelang kan ik niet werken? Zelf heb ik er 3 dagen uitgetrokken dat lijkt me genoeg, is dat ook zo? Wanneer kan ik weer lenzen dragen?

Voeg een reactie

Jouw naam:


Commentaar:
Code van afbeelding: