0

Basic fit beginnersschema

Nogmaals, ga zelf kijken en proef de sfeer! Alleen jij kan bepalen bij welke sportschool jij je het meest thuis gaat voelen. Persoonlijke update 2016, ik sport nu bijna 2 jaar bij de basic Fit vestiging in Harderwijk. Dit doe ik nog steeds mer veel plezier. Natuurlijk is het wel eens erg druk (vaak op een maandagavond maar door een beetje te improviseren met je trainingsschema lukt het prima om layani een goede workout neer te zetten. Er is genoeg materiaal aanwezig om alles uit je training te halen. Ik kom er om te trainen, meer heb ik niet nodig. Luxe aankleding als een sauna, zwembad of squashbaan is voor mij niet noodzakelijk. Wat betreft het sporten ben ik zeer tevreden met Basic-Fit. Helaas is er wél een puntje waar ik minder blij mee ben.

basic fit beginnersschema

Full body schema voor beginners

Dan is het misschien verstandiger om iets meer geld uit te geven aan je lidmaatschap, maar dan weet je zeker dat de sportschool voldoet aan al jouw behoeften! Bepaal zelf wat bij je past. In dit artikel heb ik mijn ervaring met het sporten bij Basic Fit beschreven in de hoop jullie hiermee een beter beeld te geven. Maar uiteindelijk bepaal jij voet zelf wat bij je past en waar jij waarde aan hecht. Laat je niet leiden door wat iedereen op internet schrijft en maak je eigen keuze. Ik raad aan om gewoon langs te gaan bij de vestiging in jouw buurt, een proeftraining te doen en zelf te beoordelen of deze sportschool bij jou past! Neem hierbij in overweging welke factoren doorslaggevend voor jou kunnen zijn, zo kom je tot de best mogelijke keuze. Ook de sfeer kan een bepalende factor zijn. Ik lees veel negatieve verhalen over de zogenoemde gespierde gasten in hemdjes met tattoos. Ik begrijp dat dit intimiderend kan zijn, maar mijn ervaring leert juist dat deze mensen gewoon fanatiek willen trainen en niemand lastig vallen. Vaak zijn ze zelfs bereid om mensen te helpen die vragen hebben of een oefening verkeerd uitvoeren.

basic fit beginnersschema

beginnende sporter en heb jij nog niet veel kennis van de trainingsprincipes? Weet jij nog niet goed hoe je bepaalde oefeningen op de meest veilige en resultaatgerichte manier moet uitvoeren? Dan raad ik je af om te sporten bij Basic Fit. Zeker wanneer je net begint met sporten is het belangrijk om goede begeleiding te krijgen. Met deze begeleiding voorkom je blessures en zal je betere resultaten behalen. Ook voor de meer gevorderde sporters die waarde hechten aan de begeleiding, een uitgebreid aanbod aan groepslessen en graag een zonnebankje of sauna pakken is de basic Fit niet de meest ideale sportschool. Behoor jij tot deze groep?

7 goede redenen om havermout te eten gezondheidsnet

Wel of niet sporten bij Basic Fit?

Waar de faciliteiten voor het fitnessen zelf fantastisch zijn, is er geen wellness-faciliteit aanwezig. Wanneer wel sporten bij Basic Fit? Je hebt nu de voordelen en nadelen kunnen lezen van het sporten bij Basic Fit, maar wat betekent dit voor jou als je een goede sportschool zoekt? Wanneer jij puur komt om gebruik te maken van kwalitatieve apparatuur (zowel kracht als cardio) en zoekt naar een goedkope sportschool zit je goed bij een Basic-Fit. Je kunt je helemaal uitleven met de verschillende machines, racks en free weights. Het zijkant is goed mogelijk om jezelf hier te verbeteren, sterker te worden en/of af te vallen. Wat jij wilt natuurlijk! Ook kun je hier prima groepslessen volgen. Of je doet dit door naar een scherm te kijken, of je betaalt meer voor een echte instructeur. Vooral voor de mensen met al enige ervaring op het gebied van trainen (en dus geen begeleiding nodig hebben) is de basic Fit een prima sportschool waar je flink kunt besparen op je maandkosten. Je moet je echter niet te druk maken om de drukte en geen hoge eisen stellen aan de kleedruimtes en verwachten dat je een volledig wellnessarrangement kunt volgen.

1 tip: Probeer rond etenstijd (of vlak hiervoor) te gaan trainen, dan is het meestal erg rustig. Geen begeleiding van instructeurs: Een ander nadeel is het gebrek aan begeleiding van fitnessinstructeurs. Voor iemand die al wat ervaring heeft met krachttraining en weet hoe bepaalde oefeningen moeten worden uitgevoerd is dit geen probleem. Maar ik zie dat er een grote groep nieuwe sporters actief is bij Basic Fit in Harderwijk. Helaas zie ik dat deze sporters gekke capriolen uithalen en geen weet hebben van hoe ze een squat of cable fly moeten uitvoeren. Als zij op de manier doortrainen zoals ze nu doen zal het niet lang duren voordat zij last krijgen van blessures. Bij de duurdere fitnesscentra wordt hierop gecorrigeerd door instructeurs (als het goed is) en worden er tips en aanwijzingen gegeven. Bij Basic Fit is dit niet het geval en dus mogen we hopen dat de meer ervaren sporters bereid zijn om deze beginners te helpen. Kleine kleedruimte en geen wellness faciliteiten: Tenslotte wil ik benoemen dat kleedruimtes aan de kleine kant zijn en je zelf een slot mee moet nemen om je kluis op slot te doen. Een kleine moeite, maar toch vind ik dit een teken van ondermaatse service. Geniet je van een sauna of zonnebankje na je workout? Dan hoef je niet bij te sporten bij Basic Fit Harderwijk.

basic fit beginnersschema

Neem de volgende nadelen in acht wanneer je nadenkt over een lidmaatschap bij deze sportschool. De drukte: Een eerste nadeel is de immense drukte. Vooral op doordeweekse avonden en in het weekend is het gigantisch druk bij de basic Fit in Harderwijk. Dit kan vervelend zijn als je een bepaald schema aanhoudt en graag in de juiste volgorde bepaalde oefeningen wilt afwerken. De combinatie van goede voornemens, lage prijs en recente opening van de vestiging in Harderwijk heeft gezorgd voor een hele horde aanmeldingen. Het verschilt van beginners tot gevorderden en van jongeren tot senioren. Zelf kan ik redelijk goed om de drukte heen trainen door te improviseren en een andere, soortgelijke, oefening te doen. Voor mensen die nog niet goed weten welke vervangende fitnessoefening zij kunnen uitvoeren kan het echter heel vervelend zijn. Waar ik mij persoonlijk meer aan erger is dat groepen jongens van zon 14-17 jaar oud met zes man sterk de apparaten en/of bankjes bezet houden en meer lullen dan trainen. Maar goed, we zullen het ermee moeten doen.

Waarom de fitness schema s van Basic-fit onvoldoende zijn!

Ik lees en hoor veel over dat BasicFit geen groepslessen layani aanbiedt en dat er enkel virtuele groepslessen zijn. Ik geloof direct dat dit bij sommige locaties waar is, maar die in Harderwijk heeft wel degelijk groepslessen onder begeleiding van een instructeur op het programma staan. Wel betaal je 7,99 per maand extra om hier aan deel te kunnen nemen. Dat is jammer, maar alsnog zou ik dan goedkoper uit zijn dan ik was. Zelf volg ik geen groepslessen en richt ik mij gewoon op het fitnessen. Wat betreft de virtuele groepslessen, daar ben ik nog niet helemaal over uit. Voor sommigen zal dit prima werken, maar ik kan me ook goed voorstellen dat mensen niet gemotiveerd raken van het kijken naar iemand op een scherm! Zoals je leest zijn er, in mijn ogen, dus een aantal voordelen aan het sporten bij een Basic Fit. Om tot een goede afweging te komen is het echter ook belangrijk om te letten op de nadelen. Nadelen sporten bij Basic Fit, wel of niet sporten bij Basic Fit? basic fit beginnersschema

Ruim opgezet: de vestiging in Harderwijk is ruim opgezet en de kracht- en cardiogedeeltes zijn gescheiden. Zoals eerder genoemd zijn er beneden voldoende cardio-apparaten geplaatst en vind je boven een grote ruimte met vrije gewichten, racks en machines. Ook wanneer het druk is heb je niet het gevoel dat je tegen elkaar aan lactosebeperkt gepropt staat bij het uitvoeren van je fitness oefeningen. Ideaal is dat mensen die of alleen cardio of alleen krachttraining willen doen hier alle ruimte voor hebben en zij niet gedwongen worden om door elkaar heen te lopen of in elkaars vaarwater belanden. Aanbod en kwaliteit van materialen: Wat voor mij erg belangrijk is, is de kwaliteit en mogelijkheden van de materialen en gewichten. Hoe het bij andere vestigingen van Basic-Fit zit weet ik niet, maar bij de vestiging in Harderwijk is dit erg goed. Er smoothie is een ruim aanbod van losse dumbbells en schijven, daarnaast zijn er benchpresses, cable-stations en plate-loaded machines (machines waarbij je het gewicht bepaalt door er schijven op te leggen/hangen). Ook wat betreft de andere machines en apparaten is het zeer goed. De apparaten zijn nieuw, makkelijk in het gebruik en voor elke spiergroep zijn er verschillende mogelijkheden. Op dit moment ontbreken de dumbbells van minder dan 12kg nog, dus dit kan voor sommigen wel lastig zijn. Deze worden echter nog nageleverd. Wel groepslessen: Tot slot wil ik de mogelijkheid tot het volgen van groepslessen benoemen.

Fitness schema: download nu gratis jouw persoonlijke schema

De prijs: Een eerste voordeel van het sporten bij Basic Fit is natuurlijk de prijs. Ze hebben verschillende abonnementsvormen waarbij de goedkoopste 15,99 per maand kost. Hierbij betaal je echter voor een jaar vooruit. Zelf maak ik gebruik van het middelste abonnement, basic-Fit Smart, waarbij je per maand kunt betalen. Deze kost 17,99 per maand. De laatste mogelijkheid is het Basic-Fit Flex abonnement waarbij je ook direct per maand op kunt zeggen. Hiervoor betaal je maandelijks 21,99. Vergeleken met de sportschool waar ik hiervoor sportte is het verschil erg groot. Toen betaalde ik namelijk 52,- euro per maand voor onbeperkt sporten. Hier had je dan wel fitnessinstructeurs rondlopen, waren er fysieke groepslessen en had je een goede kleedruimte met kluisjes en sauna. Echter, ik maak zelf alleen gebruik van het kracht- en cardio gedeelte. Hierdoor heeft de prijs de doorslag gegeven bij mijn keus om over te stappen naar Basic-Fit.

basic fit beginnersschema

Zelf sport ik bij de begin dit jaar geopende vestiging maag in Harderwijk. Mijn mening en dit verhaal is dus gebaseerd op persoonlijke ervaring lactose bij alleen deze specifieke vestiging. De, basic Fit vestiging in Harderwijk is begin 2015 geopend en is ruim opgezet. Beneden zijn kleedruimtes, cardio-apparatuur, een virtuele spinning hoek en een functional cage. Boven vind je een grote ruimte met free weights, een gedeelte met machines en hier bevindt zich ook de zaal voor (virtuele)groepslessen. Bekijk hieronder een virtuele rondleiding. Binnen is het anders ingedeeld dan hier is weergegeven, aangezien dit filmpje dateert van voor de bouw: voordelen sporten bij Basic Fit. Als we een antwoord willen op de vraag wel of niet sporten bij Basic Fit? Zullen we eerst de voor- en nadelen op een rij moeten zetten. Omdat ik altijd positief ben ingesteld zal ik beginnen met de voordelen.

Basic-Fit - fitness trainingsschema

De afgelopen tijd zie ik veel artikelen op Facebook voorbij komen over het sporten bij Basic Fit. Deze artikelen zijn veelal negatief van aard en raden mensen aan om nooit bij zon concern te gaan sporten. Maar kom op, kom op nou! Waarschijnlijk zijn deze artikelen geschreven door gefrustreerde eigenaren van een duurdere sportschool die helaas zijn klantenbestand ziet weglopen. De grote en goedkope concerns, zoals een Basic Fit en Fit for Free schieten als paddenstoelen uit de grond. Zij lokken mensen naar hun filiaal toe met fikse kortingen, aanbiedingen en lage contributieprijzen. Laten we maar zwijgen over hun vervelende reclames! Veel mensen laten zich hierdoor overtuigen, maar bij het kiezen van het juiste fitnesscentrum komen er meer dingen kijken. Aangezien iedere gek een artikel schrijft over Basic Fit heb ik deze kans aangegrepen om mijn gedachte en persoonlijke ervaring met jullie te delen. In dit artikel zal ik ingaan op waarom je pasta wel of niet moet sporten bij Basic Fit! Eigen ervaring Basic Fit Harderwijk, de negatieve opgeblazen artikelen over het sporten bij Basic Fit die we op internet voorbij zien komen zijn vaak gebaseerd op ervaringen in de grotere steden. Het kan natuurlijk zijn dat het daar echt niet goed vertoeven is, maar hier kan ik niet over oordelen.

Basic fit beginnersschema
Rated 4/5 based on 914 reviews
SHARE

basic fit beginnersschema Gyhuziby, Sun, May, 06, 2018

22, statisch trainen. Circuit fitness 22, voeding- en supplementenschema 23, inleiding 23 Theorie voedingsschema 23 hoeveel moet je eten voor spiergroei? 23 hoeveel eetmomenten per dag is ideaal? 23 moet je extra vitaminen mineralen slikken?

basic fit beginnersschema Peqabo, Sun, May, 06, 2018

10, oefeningen, sets en herhalingen. Volgorde oefeningen 10, krachttraining schema. Buik 18, schouders 19, trainingsvariaties. 21, negatief (excentrisch) trainen.

basic fit beginnersschema Koqono, Sun, May, 06, 2018

8, algemene trainingsopbouw en -richtlijnen. 8, krachttraining 8, rust en herstel. 8, full body workout.

basic fit beginnersschema Mobixud, Sun, May, 06, 2018

Team Krachttraining, ik begrijp dat u graag meer informatie wilt over de inhoud van het schema voordat u het eventueel wilt aanschaffen. Daarom hieronder de complete inhoudsopgave van dit schema. Inhoud, gecombineerd trainings- en voedingsschema 4, voorwoord. Begin situatie progressie 5, progressie in kracht; meetoefeningen 5, progressie schema gewicht, vet percentage en taille.

basic fit beginnersschema Hymex, Sun, May, 06, 2018

Voor het lezen van pdf bestanden heb. De normale prijs voor zon schema is 29,95 euro. Exclusief bij krachttraining slechts 7,95 euro. Hiervoor krijgt u een zeer uitgebreid, gecombineerd trainings- en voedingsschema van 34 paginas. Download schema direct, koop schema op Krachtshop, mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u deze sturen naar.

basic fit beginnersschema Ulunyvup, Sun, May, 06, 2018

Hieronder kan je jouw persoonlijke training en voedingsschema downloaden! Controleer hieronder nog even of je het juiste schema hebt geselecteerd: Training en voedingsschema voor spiermassa, gevorderde fitness ervaring 1 tot 3 keer per week trainen. Als dit klopt vindt je hieronder de downloadlink voor het schema in pdf formaat.

Voeg een reactie

Jouw naam:


Commentaar:
Code van afbeelding: